Кількість
|
Вартість
|
||
|
Детально вивірена технологія виробництва та сучасне обладнання, дають нам можливість надавати клієнту продукт неперевершеної якості з усіма необхідними сертифікатами відповідності.
З огляду на потреби малих та професійних господарств, ми пропонуємо великий вибір кормів і кормових добавок: для господарських тварин та птиці.
Переваги застосування:
- містить перевірені інгредієнти;
- оптимальна кількість макро та мікроелементів;
- покращує обмін речовин та сприяє повному засвоєнню компонентів;
- до складу входить науково обґрунтована кількість незамінних амінокислот та вітамінів;
- підвищує продуктивність організму, економить ваші гроші, та зменшує витрати на 1 кг., приросту;
- завдяки інтеграції на підприємстві міжнародного стандарту ISO 22000:2019, ми гарантуємо високу безпеку та якість процесів виробництва, зберігання та реалізації продукції.
- уся наша продукція відповідає технічним умовам ТУ У 10.9-2854016694-001:2023;
- кожна партія проходить незалежний лабораторний контроль якості;
Продукція виготовляється на обладнанні яке відповідає європейським стандартам, що дозволяє виготовляти продукти високої якості.
До складу входить лише добірна, високоякісна, перевірена сировина.
Склад продукту: пшениця, кукурудза, ячмінь, шрот соєвий, шрот соняшниковий, монокальцій фосфат, олія рослинна, натрію хлорид, натрію бікарбонат, лізин, метіонін, треонін, вітамінно-мінеральний комплекс, пробіотик NatuPro®, антиоксидант Luctanox®, холін хлорид, крейда кормова, сіль харчова, комплекс ефірних масел, технологічні добавки.
Застереження: Не згодовувати диким тваринам і іншим видам птиці.
Умови зберігання продукції: Сухе та добре провітрюване приміщення, без попадання прямих сонячних променів, за температурою не більше +25 градусів, не менше +5 градусів, вологість не більше 70%.
* Уся наша продукція сертифікована незалежним органом з сертифікації.
* Технічні умови зареєстровані та внесені до бази даних України.
* ISO 22000 — міжнародний стандарт розроблений Міжнародною організацією зі стандартизації, пов'язаний з безпекою харчових продуктів, який застосовується до всіх організацій в агробізнесі.